Ενίσχυση της επιχείρησης
Επικοινωνήστε μαζί μας +30 26510 83480-81 | info@salvini.gr
AMEA
GR | EN | IT | RU | BU
Επικοινωνία

Εταιρεία


H SALVINI HOTEL & RESTAURANT SUPPLIES ΑΕ δραστηριοποιείται από το 2003 στην παροχή εξοπλισμού για ξενοδοχεία και εστιατόρια. Από το 2008 εκτός από την εμπορική δραστηριότητα έχει περάσει και στην δημιουργία και παραγωγή προϊόντων που φέρουν το εμπορικό σήμα Salvini.

Σκοπός μας, η διερεύνηση των εξατομικευμένων αναγκών κάθε συνεργάτη μας με στόχο την παροχή διαφορετικών επιλογών για την κάλυψη τους.

Οι αξίες μας : Οι άνθρωποί μας με αυθεντικότητα, γνώση, εμπειρία και ειλικρίνεια έχουν δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα για να προσφέρουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Διαχείριση : Εφαρμόζουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης σε όλα τα επίπεδα διαδικασιών (σχεδιασμός ,προγραμματισμός, παραγωγή & αποστολή προϊόντων). Οι εργασίες ελέγχονται και διεκπεραιώνονται με γνώμονα την αποφυγή λαθών και παροχή ειδών αρίστης ποιότητος και υψηλής αισθητικής.

Όραμα μας οι πελάτες μας να εκτιμούν την μοναδικότητα μας και να μας εμπιστεύονται ως συνεργάτες και συμβούλους στο να εκφράζουμε την επωνυμία τους.

H SALVINI HOTEL & RESTAURANT SUPPLIES ΑΕ είναι μία ελληνική εταιρία και είμαστε περήφανοι γι αυτό και ευγνώμονες για την πολιτιστική μας κληρονομιά.